Модни обувки

Цвят: Пепел от рози, металик.

Декоративен елемент: панделка.

Номера: 36-40

Лицева част: Естествена кожа

Височина на подметката:

Вътрешна част: Естествена кожа

Стелка: 100% Естествена кожа